2 november – LOST Awards 2018 – Uitreiking van de Gouden Lammeren

Over 2 maanden is het alweer daar, de uitreiking van de Gouden Lammeren. Op vrijdag 2 november in Luna, Eindhoven, is er een groot spektakel gepland, jij komt toch ook in je mooiste rode loper outfit? Meer informatie over het evenement zal snel volgen op deze pagina.

In 2 months the moment has returned, the award ceremony of the Golden Lambs. On 2 November at Luna, Eindhoven, there is a huge spectacle planned, you will be there in your finest red carpet outfit too right? More information about the event will follow soon on this page.

Wat zijn de LOST-Awards?
Ieder jaar worden de LOST-Awards uitgereikt met als hoogtepunt het Gouden Lam voor de beste voorstelling van het jaar. Hiernaast zullen er onder andere awards uitgereikt worden voor beste hoofd- en bijrol en beste regie. Elke aangesloten vereniging heeft een voorstelling van het afgelopen jaar genomineerd die door het panel beoordeeld is. De nominaties voor de awards zullen binnenkort bekend gemaakt worden op onze hoofd Facebook pagina, dus hou het in de gaten!

What is the LOST-Awards?
Every year LOST-Awards are handed out with the golden lamb for the best play of the year as the grand moment. Next to this award multiple other awards will be handed out as well, like: best leading actor, best supporting actor and best director. Every association that is part of LOST has nominated a play last year, this play has been judged by our lovely panel. The nomination will be revealed on our main Facebook page, so keep on eye on it!

ENTREE: 2 euro
(You do not have to sign up and can pay in cash at the door.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *